Έπιπλα Μπάνιου


epipla-mpaniou2

Τα έπιπλα μπάνιου αποτελούν ειδικές κατηγορίες επίπλων που συνδυάζουν, την αισθητική, τη λειτουργικότητα, την τέλεια εφαρμογή στο χώρο του μπάνιου καθώς και την αντοχή στο νερό και την αυξημένη υγρασία.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα μπάνιου υψηλής αισθητικής, μεγάλης αντοχής και σε πολύ προσιτές τιμές. Το μεγάλο πλεονέκτημα της κατασκευής επίπλου μπάνιου από εμάς είναι ότι το δημιουργούμε το έπιπλο με βάση τις διαστάσεις του χώρου σας και τις ανάγκες που έχετε σε αποθηκευτικό χώρο. Αν κάνετε μια έρευνα αγορά σε καταστήματα ειδών υγιεινής θα διαπιστώσετε ότι τα έπιπλα μπάνιου, βγαίνουν από τα εργοστάσια σε συγκεκριμένες διαστάσεις και μπορεί να σας δημιουργούν ανεκμετάλλευτους χώρους στο μπάνιο, που μπορεί να είναι ήδη περιορισμένο.

Οι ξυλουργοί μας, επισκέπτονται το χώρο σας, μετρούν με ακρίβεια τις διαθέσιμες διαστάσεις, συνομιλούν μαζί σας για να καταλάβουν τα θέλω σας και στη συνέχεια σχεδιάζουν και υλοποιούν τα έπιπλα προσαρμοσμένα πλήρως για εσάς και το χώρο σας.

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής αντοχής σε υγρασία και νερό, μεγάλων επιχειρήσεων και εγγυόμαστε ότι το έπιπλό σας θα αντέξει στη μάχη με το χρόνο και τη συνεχή χρήση.